Wij zijn geen superhelden. Een passend concept of tastbare productie ontstaat niet in een vingerknip. We hanteren geen strak geregisseerde formule, maar doorgaans herken je onze aanpak wel in de volgende stappen.

 Vrijblijvend gesprek 

We beginnen met een vrijblijvend oriënterend gesprek. Professioneel, maar informeel. Met een goede kop koffie en de benen op tafel. Samen maken we je vraag helder en zetten we de doelen op een rijtje.

 

 Vrijblijvend concept 

Al snel na het gesprek ontstaan bij ons de ideeën voor een vrijblijvend concept. Kort, maar helder. Verrassend, maar passend. Vraag en doelgroep verliezen wij niet uit het oog.

 

 Concept 

Voelt het concept goed? Dan werken we het in nauw overleg met jou uit in een projectplan. Ook voorzien we het concept van een kostenplaatje. Transparant en overzichtelijk.

 

 Productie 

We bedenken niet alleen concepten, we brengen ze ook tot uitvoer. Uit ons brede netwerk vissen we de allerbeste mensen die samen met ons de klus gaan klaren. In overleg realiseren we zo alle ideeën uit het projectplan. Creatief en kwalitatief sterk.