Nieuws.

februari 2021

Popprijs Limburg

Jaarlijks worden in Limburg popprijzen uitgereikt. Om deze feestelijke uitreiking nog smakelijker te maken is er een nieuw recept in ontwikkeling. De eerste ingrediënten smaken naar meer.

december 2020

Hoe deal ik met drugs?

Drugsproblematiek onder jongeren zichtbaar en bespreekbaar maken. Hoe doe je dat? Deze vraag werd gesteld door de gemeente Horst aan de Maas. In de documentaire “Hoe deal ik met drugs? ” zullen we binnenkort het antwoord krijgen.

november 2020

Prijs het ondernemen

Vanwege Covid-19 was er geen uitreiking van de ondernemersprijs in Horst aan de Maas. Witgoed en van Bontewas bedacht een gepast alternatief: Een live talkshow “Prijs het ondernemen” - met tafelgesprekken, filmportretten en muziek.

september 2020

Klare taal

Onder deze titel werken we aan een korte theatervoorstelling om laaggeletterdheid bespreekbaar te kunnen maken. De fictieve karakters Letterman en Dik T rekenen voorgoed af met vooroordelen rondom dit thema. Zo halen we op verzoek van Bibliocenter Weert laaggeletterdheid uit het verdomhoekje.

juni 2020

De kracht van samen

De Limburgse Land- en Tuinbouwbond bestaat 125 jaar. Dit wordt groots gevierd met alle leden. 125 jaar LLTB - De kracht van samen - komt tot uitdrukking in een documentaire, een jubileumboek en een jubileumevenement.

februari 2020

Idee-ophaaldienst

De gemeente Horst aan de Maas is benieuwd naar frisse ideeën onder jongeren. Hoe denken zij over de gemeente? Onze idee-ophaaldienst ging meteen aan de slag. De route liep langs scholen, sportclubs en jongerencentra. Honderden ideeën werden opgehaald, gebundeld en afgeleverd bij de gemeente.

TOP